top of page

P O R T R E T S E S S I E 

 • Hoe kan ik een shoot reserveren? 

Schrijf een berichtje via het contactformulier op de website. Vermeld hierbij je naam, aantal personen & doel van de shoot.  Bel je liever om een afspraak te maken? Dit kan via: 0496/93 72 33

 • Hoe verloopt een shoot? 

Afhankelijk van je wensen kiezen we een locatie naar keuze. Dit kan de zee zijn, bij jou thuis, een museum, ... We proberen  verschillende poses uit & ondervinden wat voor jou het best werkt. Neem enkele verschillende outfits/kledingstukken mee. Kledij die neutraal is, zorgt voor mooiere resultaten : effen T-shirts, jeans, ... Drukke prints halen de focus weg van jou als persoon. Ik hou van het "LESS = MORE" principe zodat jij er ten volle uitspringt. 

Voor de kids is het niet altijd evident om langere tijd de aandacht te houden. Een reportage buiten verdient daarom de voorkeur. Ik verwacht geen constante aandacht maar daag hen uit om af en toe een "opdrachtje" uit te voeren tussen het spelen. Breng gerust speelgoed & knuffels mee. Dit levert gegarandeerd mooie beelden op. 

 • Kan ik zonder afspraak langskomen in de studio?

Nee, ik ben niet altijd in de studio aanwezig. Maak daarom altijd een afspraak via het contactformulier of via 0496/93 72 33 

 • Kan ik een shoot verplaatsen? 

Lukt het niet om op het afgesproken tijdstip te komen? Dan kan je dit tijdig & éénmalig verplaatsen. Onder tijdig versta ik minimum 48 uur op voorhand.  Annuleer je de dag zelf of laat je niks weten? Dan ben ik genoodzaakt om het voorschot van €50 aan  te rekenen. 

 • Het regent en we hebben een buiten shoot geboekt, wat nu? 

Een beetje regen kan geen kwaad. Regent het teveel? Dan verplaatsen we de sessie of kunnen we een binnenlocatie zoeken. Aan jullie de keuze. 

 • Hoe & wanneer moet ik de fotoshoot betalen? 

Als je een afspraak maakt, dan zal een voorschot van €50 gevraagd worden. Na de shoot kan je het resterende bedrag via overschrijving of cash voldoen. 

 • Hoeveel foto's krijgen we? 

Jullie mogen rekenen op 10 afgewerkte foto's voor een shoot van 45 minuten. Deze worden in jpeg formaat en digitaal in hoge resolutie aangeleverd via wetransfer of via mijn digitale galerij.  Hiermee kunnen jullie dus zelf prints, boekjes & kaders maken. 

 • Hoelang moeten we wachten op de foto's? 

Binnen de 14 werkdagen worden de foto's afgewerkt. Uitzonderlijk kan dit iets langer duren. Heb je de beelden sneller nodig? Laat dit dan bij het boeken van de fotoshoot weten. 

 • Kunnen we afdrukken bij jou bestellen? 

Ja dat kan zeker! Laat me weten wat jullie precies willen en ik bezorgen jullie meer info hierover. Mogelijkheden zijn: papier, canvas, hout, plexi, .... Mijn foto's worden geprint met de grootste zorg voor kwaliteit door professionele partners met jarenlange ervaring. 

 • Kunnen we de onbewerkte beelden ook krijgen? 

Nee. Ik maak een weloverwogen selectie van de beste beelden & vraag hiervoor jullie vertrouwen. De beelden die het niet halen zijn worden om diverse redenen niet geselecteerd : licht, ogen dicht, compositie, ... 

 • Kan ik een cadeaubon bestellen? 

Ja! Bel me, schrijf me, ... ;o) Of via het contactformulier

 • Met welk materiaal werk je?
Ik heb 3 full frame Nikon Z body's en diverse professionele lenzen. Ik vind het erg belangrijk om te investeren in goed materiaal. Mijn studio is uitgerust met een lichte & donkere achtergrond en Elinchrom flitsen & sofboxen. 
 • Hoelang bewaar je de foto's?  

Ik bewaar je foto's 1 jaar.

Zodra je je foto's ontvangen hebt, is het jou verantwoordelijkheid om ze goed te bewaren en een extra backup te maken. Ik kan met andere woorden niet aansprakelijk gesteld worden als je de foto's kwijt raakt na aflevering. Gebeurt het toch dat ze verloren raken, dan reken ik een administratieve fee aan voor het opzoeken en opnieuw versturen van €50. 

H U W E L I J K 

 • Hoe kan ik een huwelijksreportage boeken? 

Stuur me een bericht via het contactformulier met jullie namen, de huwelijksdatum, telefoonnummer & woonplaats. Ik contacteer jullie zo snel mogelijk. Ik vind het erg belangrijk dat het klikt en daarom is een reportage pas te boeken nadat we vrijblijvend kennis hebben gemaakt. 

 • Wanneer leggen we je het best vast voor onze huwelijksreportage? 

Door een drukke agenda bestaat de kans dat jullie datum niet meer vrij is. Ik raad aan zeker 1 jaar op voorhand contact op te nemen. Later kan natuurlijk ook maar dan bestaat de kans dat jullie datum al geboekt is. 

 • Wat is de levertermijn van de foto's? 

Ik zorg altijd voor een preview van 1 of 2 foto's binnen de 48 u zodat jullie op sociale media al iets kunnen delen. De overige foto's worden binnen de 6 a 8  weken digitaal en in hoge resolutie bezorgd. 

 • Zijn we verplicht om een album te bestellen? 

Nee! Maar de ervaringen leert dat veel reportages nooit in een album geraken. Indien ik jullie kan helpen : shoot ;o) 

bottom of page